Kreativna Misao

"Kreativna Misao Četvrtkom" - mesto za otvorenu razmenu mišljenja i informacija, naučni razgovori, rasprave i diskusije sa Goranom Marjanovićem.

Svakog četvrtka od 18 do 20 sati

Mi čvrsto verujemo da Teslin doprinos napretku ove civilizacije nije završen njegovim pronalaskom jednog ”nevidljivog točkа”, napravljenog od “mаgnetnog poljа”, svetljenja bežične vakumske cevi i mnogih drugih efekata visokih frekvencija koji su zadivili svet.Naprotiv, verujemo Teslinim rečima: “Sadašnjost je vaša; ja radim za budućnost i ona pripada meni”, i smatramo da njegovo vreme zaista - tek dolazi.

I uopšte, nadamo se da je ova ”naša sadašnjost” zapravo ta ”Teslina budućnost”, – vreme brojnih novih otkrića i napretka naučne misli na putu ka Novoj nauci - čije će osnove zasigurno biti Tesline Tehnologije!

Dobrodošli!

 
 

157 godišnjicu rođenja najvećeg naučnika naše civilizacije, Centar za istraživanje nasleđa NIKOLE  TESLE iz Beograda, obeležiće u MOSKVI, prezentacijom knjige Spasoja Vlajića - "Tesla - Čovek Anđeo" na ruskom jeziku, u Domu zurnalista  10. 07. 2013. u 15h. Pozvani su brojni ugledni gosti,naučnici i novinari iz Rusije, da prisustvuju ovoj proslavi.