Individualna genetska matrica Petra Garjajeva-vas kvantni lek za ceo zivot

 

 

 

12

INDIVIDUALNE MATRICE PETRA GARJAJEVA  

INSTITUT ZA KVANTNU GENETIKU,MOSKVA,

www.wavegenetics.org

ZVANIČNI PREDSTAVNIK ZA SRBIJU,BiH, CRNU GORU, MAKEDONIJU

MEĐUNARODNI NAUČNI CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE NASLEĐA NIKOLE TESLE, BEOGRAD

BULEVAR DESPOTA STEFANA 37,

www.teslaheritage.com

*381 62 853 32 68

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO ČOVEKA

RUSKI AKADEMIK PETAR GARJAJEV-NASTAVAK TESLINOG MEDICINSKOG UMA

SRBIJA I RUSIJA DORASLI TESLINIM VIZIJAMA !!!

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE INDIVIDUALNE KVANTNO GENETSKE TALASNE  MATRICE

 

 

 

Tesla je prvi uočio (1890. godine) da je elektromagnetna ravnoteža u ćelijama osnovni preduslov za zdrav, normalan život. Čovek je po njemu električno biće, dok Garjajev vidi čoveka kao BIOKOMPJUTER.

Teslina medicina, kao i kod Garjajeva je :

   1.BOŽANSKA : ČUVAJUĆI NAŠE TELO, MI ISKAZUJEMO POŠTOVAWE PREMA TVORCU BOGU ZA VISOKI PRINCIP I SAVRŠENSTVO, KOJIM JE OBDARENO.

 1. VISOKO DUHOVNA, praćena pozitivnim mislima, verom u ishod isceljenja. Duhovno moralna osnova zasnovana na Zakonima savesti i dobra . Tako se bude kolosalne sile duše.

  3.REGENERATIVNA, jer regeneriše,podmlađuje  organe,

   4.PRIRODNA, jer prirodnim putem ( strujama, EM talasima, vibracijama, stimulacijama, svetlošću, vraća čoveka u njegovu prirodnu harmoniju.

   5.ZASNOVANA NA NAJVIŠIM DOSTIGNUĆIMA U NAUCI I HUMANIM PRONALSACIMA

    6.TEŽI KA DUGOVEČNOM ŽIVOTU ČOVEKA. “

„Treba živeti večno. Tvorac je sazdao naš organizam da crpi energiju iz okruženja i da živi u harmoniji sa prirodom, koja je večno živa i mlada ( Nikola Tesla)“..

 1. OVE TEHNOLOGIJE NISU ŠTETNE PO ZDRAVLJE LJUDI I NEMAJU KONTRAINDIKACIJE.
 2. NEMA NEIZLEČIVIH BOLESTI! Postoji samo informacija,koju je ćelija primila da je bolesna. Tako se i leči.

 

 

 

Individualna matrica se pravi u Institutu za kvantnu genetiku,Petra Garjajeva, u Moskvi:

-na osnovu Vaše dijagnoze bolesti

-ili na osnovu Vaših želja/ želite da naučite više jezika, da svirate, da pevate, crtate itd/

-da Vam to bude profilaktika ili preventive da ne dođe do bolesti,

-na osnovu fotografije do 7 godine starosti, pod uslovom da je pacijent bio zdrav. Dete treba da je na fotografiji samo.

Matrica je mašina vremena i vraća vreme unazad ! Podmlađuje, regeneriše Vaše organe.

Zahteva rad nad sobom, disciplinu, pozitivne misli i VERU i dobar rezultat.

Matrica nije čarobni štapić i donosi rezultate uz veliki rad nad sobom. To nije iz serije, popio tablete i legao da spava.

 

Čitajući informacije sa dečije fotografije  , dobija se  kompleksan, višekomponentni spektar, koji kao glavnu komponentu sadrži tzv.spinornu  informaciju.Ovaj spektar ima moćnu, ranije nepoznatu biološku aktivnost. Teorijsko obrazloženje biološke aktivnosti spinorne informacija sa fotografija može se naći u monografiji P.P. Garjajeva “ Lingvističko talasni genom“ Teorija i praksa ”(2009.) Verovatno, princip Bomovske holografske prirode Univerzuma igra odlučujuću ulogu u prenošenju biološke aktivnosti sa fotografija na primaoce. Modulisani širokopojasni elektromagnetni spektar deteta na fotografiji , dobijen našom laserskom tehnologijom (patent Garjajeva), je adresa i pristupni kod za njegovu genetsku, i šire, opšte regulatornu genetsku metaboličku informaciju . Fotografija je mrtva materija, ali u trenutku snimanja, informacija na nju

 

založena je živa i može se „ pročitati“.

Individualna kvantno getentska talasna Matrica je VAŠ KVANTNI LEK ZA CEO ŽIVOT. ! Radi se samo jednom u životu.

U početku leči, a potom se sluša kao preventiva pojavljivanju bolesti.

 

Matrica zvuči kao šum radio talasa kod radio prijemnika, ali to su lekoviti zvuci.

Matrica se radi u tzv MP3  formatu, i sluša se na plejerima.

Matrica se radi i u  WAVE format, bolje deluje na organizam, fajlovi su silniji. Sluša se na lap topu, kompjuterima.

Naši programi nisu pozadinske smetnje (šum). Svaki program ima svoj zvuk.

Zamislite da ste u ogromnoj knjižari sa hiljadu knjiga na različitim jezicima. I te hiljade knjigaVam u isto vreme neko čita. Šta ćete čuti? Čućete samo poseban šum, koji nećete razumeti, iako imate dobar sluh i znate puno stranih jezika. Da li i u ovom slučaju možemo tvrditi da taj šum ne sadrži informaciju?

Isto se dešava i sa našim Matričnim programima. Bitno je da se zvuk naših programa nalazi u kombinaciji sa spinornom (torzionom) informacijom. /torsion-sve se vrti/. Zvuk je nositelj te informacije,koja je nevidljiva i neosetljiva. "Jezik" torzionih fizičkih polja naših programa je jezik ćelija našeg tela. A ćelije, kao bio kompjuter mogu izdvajati za sebe potrebnu  informaciju iz programa,koji se unosi Matricom i koja ih leči.To smo objavili i u našim člancima, koje možete pročitati u knjigama akad.Garjajeva.

U stvari principi Jezičko talasne Genetike su direktno povezani sa tzv torzionim  efektima, koji u čoveku ispunjavaju najvažnije rugulatorne funkcije.

 

Metodi ove medicine, pred kojom je budućnost, zasnovani su na  naučnim radovima NIKOLE TESLE. Njen glavni efekat je sistem SAMOREGULACIJE organizma i nosi dugoročni karakter, jer organizam ima sposobnost da dobijenu terapiju pamti dugo vremena.

Matrica je očitana sa fotografije ,a drugi fajlovi, koji idu uz nju, su kvantne informacije  raznih supstancikoje smo stvorili,dobavili na osnovu Vaših zdravstvenih problema.

Na brojeve i slova ne obraćajte paznju, to je naša unutrašnja skraćenica i ne smeta postupku slušanja.

Slušajući Matricu, Vi slušate sebe !! 

Lekoviti zvuci PRISILJAVAJU ĆELIJU DA SE SETI DA JE BILA ZDRAVA. Postepeno, bolesna ćelija se prevodi na frekvenciju zdrave ćelije-

Pokušajte da obratite paznju na svoje osećaje kod slušanja svakog fajla. Redosled slušanja fajlova ne utiće na suštinu programa.

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE MATRICE :

Počnite da slušate Matricu 1 puta dnevno, postepeno povećavajte vreme slušanja do 2-3 puta na dan, po 20 tak minuta, posle 5-7 dana, i češće.

Tokom navikavanja na Matricu povećavajte vreme slušanja (što više to bolje) preko dana,

a preko noći stavite program da radi stalno  i to posle 3 nedelje slusanja.

Slušate Matricu  i dan i noc.

MATRICA SE SLUSA TAKO ŠTO SVAKI FAJL IMA OKO 3 MINUTA. KOLIKO FAJLOVA IMATE TOLIKO I SLUŠATE-

UMNOŽITE  VAŠE FAJLOVE NA OKO 3 MINUTA I DOBIJATE SLUŠANJE OD 20-40 MINUTA .NEKO I DUŽE.

Fajl po fotografiji  je osnovni fajl, on se sluša svaki put, a ostali fajlovi dodaju se polako. Prvih dana 10 fajlova, posle 15, posle 20 i posle 26.

Pratite svoje zdravstveno stanje. Ako ste tokom slušanja Matrice primetili neke problem sa zdravljem, nemojte se  brinuti , organizam tako reaguje na promene ( i to je dobar znak!) , samo smanjite vreme slušanja.

VREME SLUŠANJA TADA SMANJITI SA3 PUTA DNEVNO NA 2 PUTA DNEVNO ILI 1 DNEVNO, KASNIJE POSTEPENO POVEĆAVAJTE VREME SLUSANJA.

Uzimajte odmor (pauzu ) posle nedelju dana slušanja Matrice 1-2 dana tokom početnog procesa slušanja Matrice.

Optimalni način slušanja (samo tokom navikavanja na program):

SlušajteMatricu tokom prve nedelje  (sve fajlove), zatim napravite pauzu  od 2 do 3 dana, pa nastavite da slušate ponovo. Ili slušajteMatricu svaki drugi-treći dan tokom prvog meseca korišcenja, a kasnije nastavite da slušate svaki dan.

Kod slušanja zvuka  programa preporučujemo da stavite posudu sa vodom blizu izvora zvuka. Voda će apsorbovati lekovite zvuke, te i sama voda postaje lekovita. Koristite tu vodu za piće.

 Na isti način možete informaciju preneti na bilo koju tečnost (lekove, čaj, sok )

Po Vašoj želji, tokom rada sa Matricom, mi ćemo je sasvim besplatno dopunjavati, korigovati, pod uslovom da svakih 9-12 meseci ( Matrica radi postepeno i prevodi ćelije u zdravo stanje ) šaljete kratki opis Vaših promena, jer mi vodimo evidenciju o svakoj osobi.(U tom slučaju pacijent popunjava anketu za korekciju Matrice, a ako je potrebno šalje i novu fotografiju ).

 Na primer , ako  dođe do nekih zdravstvenih problema ili neće biti pozitivnog odgovora na slušanje Matrice, mi ćemo Vam slati korekcijske fajlove.

Ako tokom  rada odlučite da radite na  još  nekom problemu        ( mentalnom,psihičkom,ezoterijskom, duhovnmt i dr.) napišite to u Anketi,koju popunjavate . Mi ćemo napraviti za Vas dopunske fajlove. Vaše foto ,kao i ostala dokumentacija čuva se  u našoj arhivi u Moskvi.

Matrica je kvantni lek.Slušanje Matrice je lečenje. Naravno da je najbolje slušati ( lečiti se ) u miru, bez dodatnih zvučnih opterečenja.

Ukoliko već imate terapiju, pijete neke lekove, nemojte ih odbacivati, već nam pošaljite njihov sastav, da bi kasnije,postepeno, slušali zvuke, koji sadrže informaciju o lekovima i napuštali lekove klasične medicine.

Imali smo slučaj žene,koja je,zbog jakih bolova pila morfijum i tako postal zavisna od njega. Napravljen joj je zvučni fajl PROTIV morfijuma, ona ga je slušala, organizam misli da pije morfijum, a dobio je SAMO informaciju,karakteristike morfijuma.

Ukoliko imate problema sa bilo kojom vrsom zavisnosti (pušenje,alkohol, droga itd) slobodno pišite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БИБЛИОГРАФИЯ НАУЧНЫХ РАБОТ

 • Гаряев П.П., Лингвистико-волновой геном: теория и практика;Институт квантовой генетики. — Киев, 2009 — 218с. (http://www.wavegenetics.org/ Petr_Gariaev.pdf)
 • Ремизов А Н. Медицинская и биологическая физика. - М., 1996.
 • Холодов Ю.А., Лебедева Н.Н. Реакция нервной системы человека на электромагнитные поля. -М. 1991.
 • Самойлов В О., Пономаренко Г.Н., Енин Л.Д. Низкочастотная биоакустика. - Спб., 1994.
 • J L TouraineJ TraegerH BétuelJ M DubernardJ P Revillard Cancer in Transplantation: Prevention and Treatment : Proceedings of the 27th Conference on Transplantation and Clinical Immunology, 22-24 May 1995 Dordrecht : Springer Netherlands, 1996

· Louis ChauvoisD'Arsonval: soixante-cinq ans à travers la science, J. Oliven, 1937

· Gerald F. Foye, Royal R. Rife Humanitarian: Betrayed And Persecuted. New Century Press, 30 мар. 2002 г.

2 Aparat Petra Garjajeva - potomak Tesle. Aparat instrukcija rada sa aparatom Garjajeva

1

 

 

APARAT GARJAJEVA KOJI SE MODULIRA OVOJNICAMA TESLE.Rad ruskog naučnika Mišina-

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

 

"APARAT  Garjajeva" je fizio-terapeutski uređaj, namenjen sprovođenju procedura lingvističko talasne medicine. Uređaj ima lekovito dejstvo rezonantnih efekata, specijalno organizovanog fizičkog polja na čoveka.

 

Principi Lingvističko Talasne Genetike  su direktno povezani sa tzv. torzionim (vorteks) efektima, koji u ljudskom telu obavljaju najvažnije regulatorne funkcije. Uspeli smo da ih primenimo u Mišinovim instrumentima, čiji se rad zasniva na korišćenju svojstava elektrostatičkog polja, koje  prodire u patogene zone i uništava ih. Obe tehnologije, dopunjavajući jedna drugu, omogućile su stvaranje uređaja-modulatora Garjajeve matrice sa Mišinovim namotajima, koji vraća stanje čoveka(i druge žive organizme) u normalu. Pošto u organizmu se stalno razvijaju zone sa abnormalnim metabolizmom, sakupljaju se greške u biosintezi određenog broja proteina i  javljaju se zdravstveni problemi. Vorteksovi tokovi Mišinovih uređaja, na koje se šalju  slični tokovi iz Gariajevih uređaja, objedinjeni  , značajno povećavaju pozitivne dejstvo jednih na  druge. Polje stvoreno od Mišinovih namotaja ,moduliše  se  matricama Garjajeva.

Metodi Mišinove vortikalne medicine zasnovane su na naučnim nalazima poznatih naučnika prošlog veka: Nikole Tesle i njegovih sledbenika, člana Francuske akademije nauka Arsen d'Arsonvala, njegovog učenika i saradnika  Džordža Lahovskog,i američkog  lekara, istraživača i naučnika Rojala Rejmonda  Rajfa. Oni su bili na izvoru  teorije ćelijske oscilacije - pozitivnog uticaja rezonantnih efekata električnih polja na obnovu potencijala ćelijske membrane. Ovaj fenomen nije dugo korišćen u praktičnoj medicini zbog ograničenih tehničkih mogućnosti. Od 2016. godine, sistem rezonantne terapije se razvio u fizioterapiju električnim poljima i široko je usvojen. U ovoj primeni, fizioterapija sa električnim poljem (vorteks fizioterapija) vrši se pomoću električnih induktora, razvijenih  Aleksandrom Mišinim ("spiralni disk", "disk-torus" itd.),koji se stavljaju na  određene zone   pacijenta. U  Osnovi vorteksne medicine je stvaranje uslova za uključivanje mehanizama samoregulacije. Efekat od  ove terapije je dugoročan. Organizam je sposoban da dobijeno dejstvo od aparata pamti  dugo vremena .

 

 

Pod abnormalnim stanjima ćelija, membranska provodljivost se menja, potencijal membrane se smanjuje. To dovodi do poremećaja normalnog stanja čoveka. Upotreba rezonantnog efekta modulatora Garjajeva-Mišina dovodi do normalizacije stanja ćelija, tkiva i organa. Potencijal ćelijskog omotača se povećava, oslabljene ćelije se ponovo pune , a degenerisane ćelije se mogu regenerisati.

Imuni sistem ee aktivira, ćelije pokreću energetsko-informacione procese, što sve dovodi do oporavka organizma.

Uticaj modulatora je bezbolan i nema pobočnih efekata. Pacijent može da obavi takvo lečenje kod kuće, opušten, sedeći ili ležeći. Dejstvu uređaja ne smeta odeća. Nakon tretmana, pacijent može voditi aktivni način života. Pacijenti, zahvaljujući ovoj terapiji, postaju sve snažniji, jači i veseliji, primaju dodatnu energiju za život.

Rad sa modulatorom takođe je od pomoći zdravim ljudima. Njegova upotreba povećava vitalnost, i  podmlađivanje organizma. Ovo nije samo način lečenja mnogih bolesti, ublažavanja bolova, efekti modulatora nose i  profilaktički preventivni karakter.

 

 APARAT I PRINCIPI RADA

 

Aparat za Lingvističko talasnu medicinu   (slika 1) je uređaj malih dimenzija, smešten u  plastičnom kućištu. Unutar kućišta postavljen je elektronski mikro procesorski blok upravljanja aparatom , generator sinusoidnih kolebanja sa prisajedinjenim  k njemu  gibkim kablovima ovojnicama  emiterima.

Na kućištu aparata  nalaze se:

- taster za napajanje sa indikatorom (1),

 -2 tastera  za uključivanje,uključuju se oba 

-kontrolna dugmeta za tajmer (3) iznad svake je LED indikator.

Tajmer aparata je podešen na 15, 30, 60 i minuta, postoji režim konstantnog rada aparata.

-LED indikator (4) registruje prisustvo polja. Stavite ga iznad diska i upaliće se sijalice, što znači da polje radi !!

-Kućište  aparata ima priključak za povezivanje navoja (5)

-i konektor za povezivanje signala  od aparata  (6) na koji je povezan zvučni program (Garjajeva matrica).

 aparat

 

Crtež br 1

 

Tokom lečenja dejstvuje se poljem DISKA ili MALOG DISKA na bolesni organ . Preporučuje se da se DISK STAVI na veće površine  organa (stomak , grudi, glavu). MALI DISK  - na kostno mišićne delove telove  (zglobove, ligamente, mišiće, refleksne zone tela).

Na početku rada preporučuje se da se stavi DISK na      15-30 minuta. Dalje vreme dejstva čovek određuje sam, prema osećaju  .

Sa intenzivnim kursom lečenja, koristiti disk sat vremena.

U preventivne svrhe - 15-30 minuta, svaki drugi dan. Vreme podešavanja  na uređaju  je pomoću tajmera (3). Nakon uključivanja modulatora Garjajev-Mišin, i podešenog vremena rada, uključuje se lampica  i zvučni signal. Nakon završetka rada tajmera čuje se takođe  zvučni signal . Tokom rada, disk ili mali disk se mogu pomerati  i na druge zone dejstva . Sa povećanom osetljivošću na efekte polja, možete smanjiti trajanje procedure.

Uz aparat u kompletu ide  nekoliko univerzalnih programa matrica, opšte namene (za "Imunitet" i "Čišćenje organizma").

Za jači uticaj aparata, preporučujemo INDIVIDUALNE MATRICE GARJAJEVA, napravljene na osnovu vaše dijagnoze bolesti i fotografije do 7 godine starosti,pod uslovom da ste u to vreme bili sasvim zdravi. Ukoliko niste bili zdravi, ili ste nasledili neku bolest, uzimaju se fotografije najbližih rođaka do 7 godine starosti.Pogledajte odvojeno instrukciju za naručinanje individualnih matrica.Aparat se može koristiti ne samo za ozdravljenje čoveka, već i za životinje, biljke...

AKO ZELITE KORISTITI MATRICU GARJAJEVA PREKO APARATA URADITI SLEDECE:

 

 1. POVEZITE APARAT PREKO CRNOG KABLA NA KOMPJUTER
 2. UKLJUCITE MATRICU NA KOMPJUTER /PREKO FLESA/ ILI NA MP3. AKO ŽELITE PRODUŽITE

VREME TERAPIJE, PROGRAMIRAJTE MOGUČNOST PONAVLJANJA MATRICE

 1. STAVITE DISK NA ORGAN KOJI TREBA LECITI
 2. UKLJUCITE APARAT GARJAJEVA NA ONOLIKO MINUTA,KOLIKO ĆE TRAJATI VAŠA TERAPIJA

SLUŠANJE MATRICE PREKO APARATA ZNAČI DA NEMA ZVUKA !!!

 

Rezultati dejstva aparata

:

 • • stabilni efekti ozdravljenja;
 • • vraća pokretljivost zglobova i kičme;
 • • poboljšava cirkulaciju krvi i ishranu tkiva;
 • • zasićuje ćelije kiseonikom;
 • • doprinosi protoku venske krvi i limfe;
 • • povećava imunitet;
 • • zaustavlja progresiju bolesti;
 • • vraća zdrav san;
 • • povećava prag bolova;
 • • smanjuje pojavu alergija;
 • • ima efekat kao antipruritik ;
 • • ima antiinflamatorno i baktericidno dejstvo;
 • • poboljšava ton i izgled kože;
 • • štiti mozak od gladi za kiseonikom;
 • • smanjuje nad-stimulaciju nervnog sistema;
 • • ima umirujuće dejstvo;
 • • pomaže u smanjenju količine lekova;
 • • aktivira pitku vodu (kontejner sa vodom se može staviti na punjenje na zavojnicu uključenog uređaja);
 • • povećava vitalnu energiju;
 • • eliminiše funkcionalne poremećaje različitih geneza.

 

Indikacije za korišćenje aparata

 • • neuralgija-upala nerva lica
 • • neuritis;
 • • poremećaji osetljivosti - hipestezija, paraestezija;
 • • osteohondroza kičme;
 • • radikulitis;
 • • migrena;
 • • neuroza;
 • • nesanica;
 • • neurocirkulacijska distonija;
 • • enuresis;
 • • atopijski dermatitis-ekcem
 • • akne;
 • • eksudativna dijazeta; posebno stanje kod male dece, koje karakteriše oštećenje kože i mukoznih membrana deteta. Najopasnija stvar je da diateza promoviše razvoj alergijskih reakcija krhkog organizma, produženi tok inflamatornih procesa, limfoidnu hiperplaziju i poremećaj metabolizma vode i soli.
 • • pruritska dermatoza;
 • • hiperfunkcija lojnih žlezda;
 • • celulit;
 • •Trofični ulkusi;čirevi
 • • proširene vene;
 • • gljivične i bakterijske povrede kože.
 • • Bolesti organa LOR-a;
 • • zapaljenje oralne sluznice;
 • • vazomotorski rinitis;sluzokoža nosa
 • • hronični sinuzitis;
 • • polne bolesti :
 • • prostatitis;
 • • zapaljenski proces ženskih polnih organa
 • • i tako dalje ...

 

Koristite oprezno:

 • • prisustvo pejsmejkera;
 • • trudnoća;
 • • nije preporučljivo da se koristi u blizini drugih elektronskih uređaja.

 

PAŽNJA!

 • • Nemojte zaustavljati uzimanje lekova ,koji se koriste za lečenje primarnih ili srodnih bolesti.
 • •Iz zone dejstva ovojnica, preporučljivo je ukloniti sav metalni nakit od tela i odeće (prstenovi, narukvice, lanci, satovi, kopče) .Metalni predmeti izobličavaju električno polje i mogu negirati sve pozitivne efekte kalema.
 • • Pacijenti sa pejsmejkerom trebaju imati na umu da električna polja mogu isprazniti bateriju, tako da je najbolje tretman obavljati odvija pod nadzorom u stacionaru.
 • • Aparat nema kontraindikacija i neželjenih efekata, apsolutno je bezbedan.
 • • Diskovi ne moraju da se stavljaju na golo telo. Električno polje bez gubitka prodire kroz slojeve odeće.
 • • Radite redovnu proceduru sa bubrezima, čak i ako ste uvereni u njihovo normalno funkcionisanje. Pripremite bubrege za intenzivno otpuštanje toksina, koji proizlaze iz dejstva aparata na telo.

 

 • • Stalno slušajte svoje telo tokom lečenja. Osećanja mogu da se javljaju u različitim delovima tela, bez obzira na to gde se diskovi stavljaju. To mogu biti: peckanje, pulsacija, osećaj težine ili nešto drugo. Važno je da oni nisu jaki i da ne izazivaju bol. U suprotnom, zaustavite tretman.
 • • Vreme tretmana je približno i podabira ga svaki pacijent individualno, i koriguje se  zavisno od osetljivosti organizma. Trajanje tretmana  i jačinu dejstva aparata  bira  sam pacijent,po svom osećaju.  Imajte u vidu, suviše kratko vreme trajanja tretmana ili niska jačina, povećavaju vreme  očekivanih promena. S druge strane, pojačana izloženost može dovesti do ubrzane reakcije, uz povećan izbacivanje toksina iz tela , što moze  uzrokovati nelagodnost i čak štetu. organizmu Bubrezi ne mogu da podnesu veliko oslobađanje od  toksina. Neki pacijenti to ne osećaju, drugi se osećaju tako loše, da moraju da naprave pauzu od nekoliko dana. Nastavite sa procedurom samo ako održavate 15-30 minuta trajanje tretmana  ujutru i jedan u večernjim časovima, a ne osećate neugodnost.
 • •Pri narušavanju prerade fermenata u želudačno crevnom traktu, pod dejstvom ovojnice u ustima se može pojaviti metalni ukus. To osećanja će proći orijentaciono za oko mesec dana.

Zajedničko za sve  je postavljanje diskova ..Diskovi se mogu staviti na bilo koje mesto našeg tela.

 

          Prva oblast- stavljanja diska je -zona pupka .

Može se delovati do 30 minuta i postepeno uveličavati do 1 sata, u zavisnosti od pacijenta.

 bod 1

          Druga oblast postavljanja  diskova je područje štitne žlezde i  grla  .

Izlaganje traje od 15 do 30 minuta u zavisnosti od stanja osobe.

 bod 2

Treća oblast postavljanja diskova je područje vrata sa strane  leđa u predelu sedmog vratnog pršljena.

Staviti disk disk  u trajanju od 15 minuta do 30 minuta.

Važno je diskom obuhvatiti  grudni deo. Pošto između sedmog vratnog pršljena i prvog grudnog koša najčešće imamo zatvaranje ligamenata, nervnih završetaka, što izaziva vrtoglavicu, nesvesticu, osećaj težine. Nastaje poremećaj u snabdevanju  mozga krvlju,  nedostatak kiseonika izaziva glavobolje, nesanicu i tako dalje, uključujući probleme sa lošim pamćenjem. Pacijenti često zaspu  kada koriste aparat. Nervni završeci se opuštaju, hranjenje  mozga se povećava.

Vreme izlaganja  je 15-30 minuta, do 1 sata, ako je pacijentu to udobno.

U početku je moguće povećanje krvnog pritiska, ali se sa  vremenom pritisak stabilizuje. U početnoj fazi ne bi trebalo da se plašite ovoga, ali bolje je početi sa 15 minuta, kako ne bi izazvali ozbiljan porast pritiska.Davati  opterećenje postepeno , nakon nekoliko tretmana do 30 minuta,  samo ako nema nekih nepoželjnih  efekata. Sve bi trebalo da protekne  mirno i udobno, bez skokova u krvnom pritisku.

        bod 3

 

 

Četvrta oblast postavljanja diskova je zona bubrega.

Treba napomenuti da prva zona pupka, na kojoj stavljamo diskove, utiče na organe čitavog stomaka, ovde su uključeni bubrezi, slezina, pankreas, 12 palačno, creva, želudac i jetra. U prvoj zoni uslovno smo dali početni podsticaj svim unutrašnjim organima. Ali ne smemo zaboraviti da imamo i nadbubrežne žlezde, zonu bubrega, koja zahtevaju stavljanje diska direktno sa strane leđa. Bubrezi najčešće stradaju, a kao rezultat i mokraćna bešika. Ovo je ta grana koja daje energiju čoveku i učestvuje u procesu metabolizma. Stoga, dejstvo diskova na ovu zonu treba voditi odvojeno.

Disk  se postavlja  u predelu  pozvonka u zoni donjeg para rebara najmanje 30 minuta, a moguće i duže da bi se sadržaj iz bubrega, po mokraćnim kanalima, spustio u mokraćnu bešiku.

 Od ovoga pate  žene, ali u većoj meri  muškarci.

Mogući su bolovi  u bokovima, osećanje težine ili  bolova. Nemojte paničiti, ovi neprijatni momenti prolaze u roku od dva do tri dana.Koristite tada fitopreparate, koji čiste bubrege, mokraćnu bešiku i mokraćne kanale.Pri pojavi bolova ne pojačavajte  ni dejstvo diskova, ni vreme delovanja, to može prouzrokovati neželjene rezultate.

 bod 4

 

 

 

 

 

 

          Peta oblast postavljanja  diskova je  područje anusa.

 sedi se  na njoj sa anusom..

Dejstvo na ovu zonu od 30 minuta do 60 minuta.

Pacijent  može osećati opterećenje u anusu, u rektumu. Ovo ukazuje na to da je neophodno dalje koristiti mali disk .

 Nakon anusa idite do donjih ekstremiteta.

 bod 5         

 

Šesta oblast postavljanja diskova je zona donjih ekstremiteta.

Kada su vaše noge oslabile , mišići  hipotrofirani,treba ih aktivirati, postavljanjem diska

- ispod  kolena/ prvo pod desnu stranu, a onda pod levu/ na 15 minua .Pacijent leži. 

 -na površinu kolena i između kolena.

- stopalo. staviti obe stope na disk, .sedeći  sa sagnutim kolenima, ili ležeći . Ako imate artritis i bockanja u stopalima, prvo  dejstvujte sa 15 minuta obe stope, a zatim  svaku stopu stavite   u sredinu diska.

Preporučljivo je izvršiti proceduru simetrično, čak i ako organ nije bolestan.

Ako osećate da imate artritisna, solna ili  kiselinska slaganja  u stopalima, onda obavezno postavite disk na svaku nogu odvojeno. Preko stopala prolazi arterijski i venski sistem. Cirkulacija krvi u stopalima je odgovorna za mnoge bolesti stopala.

Trajanje izloženosti svakom stopalu je 15 minuta.

         bod 6

.

 

          Kao dopunu možete dejstvovati diskom i na glavu na 15 minuta.. Uticaj traje 15 minuta.

 Aktivirati područje prvog pršljena, atlanta, staviti disk na bazu lobanje. što poboljšava cirkulaciju krvi i ishranu mozga na 15 minuta.Obično Postavljanje diska na ove dve zone poboljšava san, snima glavobolju i umor.

 bod 7

 

 

 

BIBLIOGRAFIJA NAUČNIH RADOVA

 

 • • Garjajev PP, Genom Lingvističko- talasni genom: teorija i praksa; Institut za kvantnu genetiku. - Kiev, 2009 - 218s. (http://www.wavegenetics.org/
 • • Remizov A. N. Medicinska i biološka fizika. - M., 1996.
 • • Holodov J.A., Lebedeva N.N. Reakcija nervnog sistema čoveka na elektromagnetna polja. -M. 1991
 • • Samojlov V.O., Ponomarenko G.N., Enin LD. Niskofrekventna bioakustika. - SPb., 1994.
 • • J L Touraine; J Traeger; H Bétuel; J M Dubernard; J P Revillard Cancer in Transplantation: Prevention and Treatment : Proceedings of the 27th Conference on Transplantation and Clinical Immunology, 22-24 May 1995 Dordrecht : Springer Netherlands, 1996
 • • Louis ChauvoisD'Arsonval: soixante-cinq ans à travers la science, J. Oliven, 1937
 • • Elizabeth Kirkpatrick Dilling, Georges Lakhovsky. The Secret of Life: Electricity, Radiation and Your Body, Noontide Press, 1988
 • • Gerald F. Foye, Royal R. Rife Humanitarian: Betrayed And Persecuted. New Century Press, 30 mar. 2002 g.

 

 • •GLAVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

APARATA GARJAJEVA-MIŠINA

Izlazna frekvencija: 200-450kHz

Vreme terapije 5,15,30,60,90 minuta  ∞

Ulazna frekvencija mrežnog adaptera 50/60 Hz

Snaga adaptera iz  mreže, ne više od: 20 VA

Električna klasa: Hz klasa

Stepen električne zaštite: IP54

Dimenzije uređaja, mm 185x150x100

Radni uslovi: temperatura okolnog vazduha od + 10 ° C do + 30 ° C, relativna vlažnost do 80%

 

 

 

 

 

 

 

                                                     KOMPLET

 

          U komplet ulaze :                                                                    komada

 1. Aparat « Garjajeva – Mišina» 1
 2. Diskovi     2
 3. Indikator polja     1
 4. Audio kabal minidžek 3.5 mm     1
 5. Rukovodstvo po eksploataciji 1
 6. Matrica univerzalnih programa P.P. Garjajeva              1
 7. Kutija    1 .

 

MERE BEZBEDNOSTI

 

 • • Konstrukcija aparata osigurava bezbednost za korisnika
 • • Ne koristite uređaj bez prethodnog proučavanja uputstva za upotrebu i medicinskih uputstava.
 • • Ne uključujte uređaj kada je kućište otvoreno.
 • • Demontaža i popravak uređaja dozvoljeni su samo specijalistima koji imaju potrebne kvalifikacije.
 • • Ne koristite neispravan aparat.
 • • Zabranjeno je korišćenje uređaja u vlažnim prostorima (na primer, u kupatilu), kao i ako unutar aparata ulazi vlaga.
 • • U slučaju neispravnosti aparata i u vanrednim situacijama, odmah isključite uređaj.

 

 

PRAVILA SKLADIŠTENJA I TRANSPORTA

 

 • • Aparat treba čuvati u skladištima na temperaturi vazduha od + 5 ° do + 45 ° S i relativnoj vlažnosti vazduha ne više od 80%. Prisustvo u vazduhu pare kiselina, baza i drugih agresivnih primesa koje izazivaju koroziju nije dozvoljeno.
 • • Prevoz uređaja u transportnom kontejneru može se obavljati svim vrstama zatvorenog transporta, u skladu sa pravilima za prevoz robe koji se primenjuju na ove vrste prevoza. Kada se transportuju avionom, aparati moraju biti postavljeni u zagrejani hermetički prostor.

 

GARANCIJE

 

 • • Proizvođač garantuje rad aparata pri poštovanju uslova za eksploataciju, transport i skladištenja.
 • • Garantni rok - 12 meseci od datuma prodaje.
 • • Uslugu garancije obezbeđuje OOO MNPF "JUKOND" nakon predstavljanja pasoša sa ukazanim datumom kupovine i datumom prodaje.
 • • U slučaju kvara aparata ne po krivici potrošača, potrošača u toku garantnog perioda, aparat se popravlja ili zamenjuje na račun proizvođača nakon predjavljivanja pasoša , sa ukazanim datumom kupovine i datumom prodaje.
 • • Ako je potrebna zamena u garantnom roku ili popravka aparata  treba se obratiti  na  mesto kupovine.
 • • Garancijske obaveze prestaju u sledećim slučajevima: - prisustvo tragova povrede, prouzrokovane prodiranjem vlage unutar aparata.

 

Potvrda o prijemu

 

Aparat za fizioterapiju "Aparat Garjajeva-Mišina"  je proizveden i usvojen u skladu sa zahtevima ruskih standarda  TU 4237-007-40958670-2018 i priznat  je kao pogodan za upotrebu.

 

 

 

 

2

 

КИК-КВАНТНО-ИНФОРМАЦИОНА КОЗМЕТИКА ПЕТРА ГАРЈАЈЕВА  

                            

У савременом свету, пуном стреса, ГМО хране, хемијских елемената, загађене воде, обично и најбрже стари кожа.

 На основу раније непознатих принципа преноса и складиштења квантне информације, руски академик Петар Гарјајев је развио технологију за производњу козметичких крема, које омогућују  лечење и заустављање  процеса старења организма.

Суштина ове методе састоји се у томе да се уводе својства биоактивних супстанци директно  у крему и програм је “присиљава”   да  делује директно на теломере (ситне делове  ДНК, који утичу на дуговечност и здравље). Помоћу посебних звучних записа у којима се налази сва информација о био-активним супстанцама,  „присиљава“  се свака ћелија да ради на начин, који јој се „диктира“.

 На такав начин се блокира или успорава процес  старења коже. Тај утицај ће се проширити на цело тело, јер кожа није изолована од других органа , а ради као део једног механизма. Сви органи су међусобно повезани.

Младоликост и нестанак видљивих бора наступа врло брзо, само након неколико недеља  коришћења КИК  КРЕМА. Могу се  користити не само за кожу лица, него и за цело

 тело.

 

 “Сигуран сам да је то врло важан корак за развој козметологије на квантном нивоу, као улазак у нова доба развоја човечанства у 21 веку .”- Гарјајев.

 

Која је разлика између  КИК-квантно информативних крема и других крема?

Обичне козметичке креме садрже различите компоненте које се, када се апсорбују и дођу  у крв, брзо разграде под утицајем ензима у компоненте, које нису увек корисне, а понекад могу бити и  штетне . Супстанце коришћене у козметичким кремама су често нестабилне, не комбинују се увек једна са другом или су веома скупе.

У КИК кремама се користе квантно информациони природни аналози ових супстанци, због чега су КИК креме лишене указаних недостатака и у потпуности задржавају својства ретких и скупих биолошки активних материја ( користе се женшен, мумијо-позната руска смола, колаген,екстракткти програмираних матичних ћелија, минерали, витамини) и др. Пошто квантни еквиваленти  не могу да се распадну и промене , они остају непромењени и имају лековита својства на веома  дуго време.

КИК креме имају снажно лековито, регенеративно својство, успоравају  старење, подмлађују и погодне су за све типове коже.

Састав КИК крема укључује биолошки активне природне елементе (кедрову смолу, камено уље, мумијо и др.) и  квантне информације с регенеративним  својствима, успоравања старости и подмлађивања .

Креме су хипоалергене, не садрже хемијске конзервансе.

Утицај на ОРГАНИЗАМ ЧОВЕКА се одвија  како  на ћелијском, тако  и на квантно- информационом нивоу, што значајно појачава процесе регенерације, обнове и подмлађивања коже. Ефикасност оих  биоматрица доказује се, између осталог, и позитивним резултатима примене тзв. течних квантно информационих матрица (течни КИК), које су такође део Гарјајевих квантно информационих крема.

Производи су тестирани дуги низ година и сертификовани су.

Тренутно се производе три врсте КИК крема:

 1. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА, 2 ТАМНО СМЕЂА КИК КРЕМА, 3. ЦРНА КИК КРЕМА.

 

 1. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА

Мицеларна крема са кедровом смолом и каменим уљем (бела- „зелена“)  има снажно регенеришуће дејство, против старења , подмлађује, погодна за све типове коже.

Посебно је ефикасна ова крема у козметичке сврхе.

Индикације за употребу: оштећена, уморна кожа, склона борама; ожиљци, стрије, целулит; ране, посекотине; смањује бол, ублажава грчеве; опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа); постоперативна стања; проблеми са зглобовима Има противупално, антиалергијско, антибактеријско дејство; позитивно утиче на крвоток  (варикозне вене, хемороиде); гинеколошке болести (ерозија грлића материце, ендометриоза, мастопатија ); упала и инфекција у генитално- уринарном систему; користи се у стоматологији (пародонтоза, стоматит итд.)

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, ланолин, медицински вазелин.

Инструкција за  употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима.Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.Током прве примене требали би обратити пажњу на могућу појединачну реакцију . Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, треба нсправити  кратку паузу, а затим наставити са  употребом. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.Могуће је користити „белу“ крему као базу за шминку (прво је пустите да се упије).

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

СМЕЂА КРЕМА

Индикације за употребу: упални и туморски процеси различитог порекла, опекотине различитог степена, крварења, ране, посекотине, опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа). Показала се  се ефикасном у лечењу варикозних вена, разних оштећења коже, кожних болести и проблема на кожи, екцем, псоријаза, витилиго и др. Има антибактеријско и против гљивично дејство. Користи се за болести зглобова (ишијас, остеохондроза, полиартритис, артроза,  итд.). Умањује бол. Смањује постоперативни период опоравка. Ефикасна за побољшање имунолошке заштите организма, активира борбу против вируса, патогених и малигних ћелија. Користи се за прехладе и бронхо-пулмоналне болести.Састојци: мицеларна течност, кедрова смола, камено уље, мумијо.

Препоруке за употребу: примењивати за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (можете користити памучни тампон) и распоређује лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.

Током прве примене креме требало би обратити   пажњу на могућу индивидуалну  реакцију ,односно осетљивост на крему. Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу у коришћењу крема, а затим наставити његову употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас. Ова крема са мумијом може остављати мрље на одећи , као и постељини, али се лако пере.

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

3 ЦРНА КРЕМА

Мицеларна крема са мумијом, кедровом смолом, каменим уљем и маклуром има снажан регенерирајући и подмлађујући ефекат, погодан за све типове коже.

Индикације за употребу: снажни природни антибиотик, имуномодулатор и антиоксиданс. Утиче на брзо зарастање рана, регенерацију коже, уклањање токсина, соли и токсичних супстанци из тела. Зауставља крварење. Употребљава се у вези с апсцесима, кијавицама, трофичним чиревима, незацељујућим ранама. Има аналгетска и бактерицидна својства. Помаже у ослобађању од некрозе, тумора и метастаза. Користи се за радикулитис, реуматске болести, болове у зглобовима, остеохондрозу,  кичменим пршљеновима, за натечене лимфне чворове, болове у мишићима, хемороиде, чукљеве на ногама.Помаже у јачању нервног и кардиоваскуларног система.

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, мумијо, маклура.

Упутство за употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже. Током прве примене требало би  обратитипажњу на могућу појединачну реакцију на крему. Нанети малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу , а затим наставите употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.

Услови чувања: због присуства  искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

Основни састојци све 3 креме су :камено уље,кедрова смола,мумијо-смола/ сибирска тамна/.

 • Камено уље је једини производ који може допринети стимулацији ензимских процеса свих врста. Утиче на све слабости организма, јача ћелије , штити мембране органа. Због тих својстава овај природни препарат често се користи за лечење различитих врста болести. Камено уље је супстанца минералног типа, жућкасте боје.Сакупља се стругалицама с планинских масива, тј камена. Због тога се у уљу могу приметити ситни фрагменти камења и неких стена.  Након прикупљања, уље се чисти. Данас нема пуно места гђе се може пронаћи камено уље. Научници  до данашњег дана нису открили зашто се ово уље налази у подручјима са малом популацијом у тешко доступним гротлима и пукотинама стена.Камено уље се често користи и у медицини. Посебно  у местима где тај минерал и настаје. Народни лекари третирају уљем готово све врсте упала . Такође,  ово уље помаже у лечењу прелома, крварења и опекотина.Врло често се уз помоћ овог уља третирају одређене врсте болести јетре, гнојни чиреви, болести гастроинтестиналног тракта, тумори, болести гуштераче.    Кемено  уље се често користи за превентивне сврхе код појаве метастаза и у геронтологији. Зависно од тога  када и где се сакупља минерал, његов састав може варирати.Најчешће се уље састоји  од кобалта, титана, никла, селена, мангана, цинка, хрома, бакра, железа, ванадија. У саставу каменог уља се налази 49 елемената из периодичне таблице (скоро половина!) Захваљујући тако великом броју елемената, који су потребни људском организму, овај минерал може пружити лековита својства целом телу.По својој природи они могу помоћи свим ткивима да луче довољан број потребних елемената из крви. Ове честице су потребне за попуњавање ензимских активних центара. Када се камено уље користи за унутрашњу  употребу, апсорпција почиње  одмах у усној шупљини. То значи да учинак каменог уља почиње одмах, а не након уласка у пробавни тракт. Након апсорпције, минерал се расподељује по целом организму и пружа терапеутски учинак на потребним местима.Елементи каменог уља су честице природне за организам, тако да је овај минерал способан да повећа ниво свих биоенергетских процеса и  јача механизам обране на ћелијском ниову. Захваљујући  деловања на ћелије  организма, камено уље се користи и као допунско средство за лечење рака, туберкулозе, дијабетеса, менталних и срчаних болести. Камено уље  у  КИК кремама утиче на болести и озледе коже (као што су опекотине, механичке повреде коже, гнојне ране, псоријаза, себорејни дерматитис, екцеми, акне, угризи инсеката, уртикарија, улкуси, копривњача, некроза меког ткива, дефекти коже као последица стагнације крвотока),болести и трауме локомоторног апарата (фрактуре, нагњечења, уганућа, бол у крстима, артритис (укључујући реуматоидни артритис ), артрозе,  ишијас итд. Камено уље је богат извор храњивих састојака, неопходних за стварање и регенерацију костију и хрскавице (садржи  – калциј, фосфор, магнезиј, манган, као и подстицање природног колагена силиција, цинка, бакра и сумпора).Калијум је присутан у значајним количинама у каменом уљу и помаже побољшању метаболизма воде и соли, чиме се спречава таложење соли и мокраћне киселине у зглобовима.У лечењу озледа и болести мишића и зглобова.У козметологији: због свог састава који делује као антиоксиданс, камено уље успорава процес старења, учествује у производњи колагена, има изражен противупални учинак и доводи до нормалног стања рада  жлезда , одговорних за производњу кожне масти. Геомалин је неопходан за одржавање лепоте и тонуса коже, која је склона сувоћи и појави бора и проблемима везаним са вишком масноћа. Уз редовно утрљавање каменог масла у луковицу косе, камено уље спречава појаву седе косе, побољшава њен квалитет, стимулише њен раст и опадање.

 

 

 

 • Кедрова смола
 • Природно чудо, које лечи од многих болести! Смола Кедра је позната по својим благотворним и лековитим својствима од давних времена. У Русији се ова смола назива “живицом” (од речи “живот”). Захваљујући њој, оштећена стабла лече своје ране и штите дебло од продора разних паразита. За људско тело, кедрова смола  је исто тако веома  корисна. Она је  једно од најпознатијих средстава народне медицине. Народни исцелитељи су веровали да ова смола апсорбује сву снагу и моћ величанственог стабла и у стању је да излечи многе  болести. Данас се смола кедра на широко користи у Сибиру и Уралу, где је позната као лек против болова и рана. Сибирски исцелитељи тврде да је у стању да брзо лечи гнојне ране, ожиљке,улкусе и опекотине,  лечи многе болести коже: фурункули, акне, херпес, псоријазу, ране и опекотине. Опоравак коже  је једноставан и без ожиљака. Има следећа лековита својства: анти-улкусна, антиоксидативна, детоксифицирајућа, метаболичка, анти-склеротична, подржава активност церебралног кортекса, зацељује ране. Такође, враћа заштитне функције постојећих ћелија и помаже у стварању нових, уклања затегнутост  мишића, умор, ублажава депресију. У данашње време учинак кедрове смоле на људску кожу је детаљно  проучен и активно се користи у лечењу дерматолошких болести, против ожиљака, акни,  лишајева, дерматитиса, као и гљивица коже и ноктију. Уз помоћ смоле кедра, брзо ћете очистити кожу без употребе разних козметичких крема и пилинга. Смола поседује смирујући и тонирајући учинак, уклања отицање и црвенило, те може врло значајно подмладити кожу лица.Користи  се за отклањање болова код артритиса, остеохондрозе, радикулита, реуматизама и др. болести, за уклањање  пега, акни, пигментних мрља, перути, губитка косе, претеране осетљивости на сунчево зрачење, појаве бора итд.

 

 

 

 

 • Мумијо (Схилајит)-чувена руска смола.

Мумијо је руски природни лек, коме се приписују чудотворна деловања на многе болести.Има оних који тврде да је то “дуго скривана тајна руских специјалаца и командоса” и “црни анаболик заслужан за успех руских гимнастичара и спортиста”. Спортисти га називају “еликсиром за рекорде”, а даме “еликсиром за очување младости и лепоте”! Познато је да је то чудесни, природни лек ,који убрзава зарастање костију код прелома или ишчашења, регенерише ћелије  ткива, па га спортисти  често користе након озледа. Препоручује се код реуматизма и женама које пате од остеопорозе, а лечи и многе друге болести: стерилитет, болести уро-гениталног и гастро тракта, алергије, анемије, дијабетес, астму и плућне болести, мигрене, епилепсију, обољења живчаног система, парадентозу, кожна обољења и опекотине, алкохолизам, кардиоваскуларне болести, па све до онколошких обољења.Мумијо јача имунитет, подстиче метаболизам, скида вишак килограма, уклања целулит и стрије, успорава процес старења и делује регенеративно на цео организам.Користи се за здравље, али и за лепоту. Од њега се праве чајеви, балзами, мелеми, тинктуре, вагиналете, а користи се и у козметичке сврхе.Мумијо  је одувек био окружен ореолом славе, легендама везаним за чудесна лековита својства. То је јединствен и универзалан лек, који је створила природа, а који се састоји од више од 50 микро и макро елемената, аминокиселина, разних органских састојака и витамина.Због свог изгледа, мумије у народу још називају црним воском, планинским соком, планинском сузом итд. Мумијо за лице  је користан дар природе :обогаћује кожу витаминима; враћа еластичност коже и чврстоћу; активно утиче на метаболизам ,који се одвија у кожи; помаже убрзање процеса регенерације ћелија;штити кожу  од бактерија и штетних  дејстава; повећава проток крви. 

За негу косе- чини је  дебљом, јачом, враћа  јој сјај и младост. Омогућује  повратак еластичности коже и здраву боју изгубљену са годинама, штити од превременог старења и појаве бора. Од ожиљака и стрија- често, ружни ожиљци остају на кожи након дубоких акни, које је тешко уклонити  чак и тоналним средствима. Након порођаја или наглог мршављења настају стрије. Код појаве акни и упала- мумијо је јако делотворан.  Редовном употребом  КИК,у чијем се саставу налази овај прекрасни минерал, заборавићете на акне и кожне проблеме. Код појаве целулита- одличне резултате мумијо даје у борби с „кором поморанџе“.

Маклура –тајенаствено дрво «мозак»-налази се у « ЦРНОЈ КИК КРЕМИ»

Научници објашњавају корисне особине овог воћа, званог и «Адамова јабука» са високим садржајем пектинских супстанци, флавоноида, лимунске киселине, масних киселина и антиоксиданата. Такав богат састав је врло ефикасан у борби против онколошких болести, па се многим корисним супстанцама екстрахованим из макуле додаје антиканцерогени и други препарати.Једно од главних корисних својстава маклуре је његова способност јачања зидова крвних судова. Постају еластичнији и јачи, због чега се транспортна функција циркулаторног система побољшава, утиче на имунолошки систем, стабилизује метаболичке процесе и спречава развој ћелија карцинома. Припремљен од плодова тинктуре макула за зглобове успешно олакшава бол у артритису, остеохондрози и другим болестима мишићно-скелетног система.

КИК –квантно информациона крема  Петра Гарјајева и његовог Института за квантну генетеику у Москви је дерматолошки испитана и одобрена од стране министарства здравља  Руске Федерације.

Паковање :  100 мл