2KVANTNO INFORMACIONA KOZMETIČKE I MEDICINSKE KREME  –- KNOW HOW RUSKOG AKADEMIKA PETRA GARJAJEVA I  INSTITUTA KVANTNE GENETIKE IZ MOSKVE– LEČENJE SVIH KOŽNIH OBOLJENJA, POTPUNA REGENERACIJA KOŽE , POMLAĐIVANJE

Važan aspekt našeg rada je i široka paleta regeneracijske kozmetičke  linije kao što su kreme,. Njihovo stvaranje se temelji na istim načelima kao i snimanje kvantnih ekvivalenata sa različitih biološki aktivnih supstanci, koje se ujedno  koriste za snimanje molekula DNK, RNK, proteina, ćelija  i tkiva.

U kozmetičkoj varijanti za stvaranje zapisa bioaktivne informacije na kremama i drugim kozmetičkim proizvodima mi koristimo dobro poznate i dokazane bioaktivne  sastojke, kao što su ginseng, mumijo, eleuterokok, kolagen, hijaluronska kiselina, ekstrati programiranih matičnih  ćelija, minerali, vitamini i dr., koji poboljšavaju   rad kože. U savremenom svetu, koji je pun stresa, bolesti, GMO-a, hemijskih elementa, obično i najbrže stari koža .

Korišćenjem istih principa LTG-a, mi smo dobili iz temelja novu metodu “mekanog” delovanja na kožu,a istovremeno i na celo telo različitim kozmetičkim preparatima, koji se sada mogu nazvati informacionom kozmetikom. Suština ove metode sastoji se u tome da možemo uvesti svojstva bioaktivnih supstanci direktno  u kremu i “prisiliti”  je da ona deluje direktno na telomere (sitne delove  DNK, koji utiču na dugovečnost i zdravlje

Reprogramirana krema „naređuje koži kako  treba  da se ponaša i šta treba promeniti”. Na takav način mi blokiramo ili usporavamo proces  starenja kože. Taj uticaj će se proširiti na celo telo, jer koža nije izolovana od drugih organa u telu, a radi kao deo jednog mehanizma. Svi organi su međusobno povezani.

U Moskvi, na Institutu kvantne genetike ,čiji je direktor   akademik Ruske Akademije medicinskih i tehničkih nauka  Petar(Pjotr) Garjajev,  razrađena je tehnologija za proizvodnju kozmetičkih i lekovitih krema na bazi prethodno poznatih principa očuvanja informacija.

 

krema

 

Ove principe koristi  naš organizam i ćelije  da bi koža što je duže moguće ostala mlada i bez bora.

U čemu je razlika između kvantnih kozmetičkih (KIK) krema Garjajeva   i konvencionalnih kozmetičkih krema?

Sva postojeća kozmetička sredstva na svetskom tržištu sadrže različite biološki aktivne  supstance , poput ekstrata biljaka ili hemijskih sastojaka. Ali ove supstance  u procesu apsorbovanja kroz kožu u telo i krv, brzo se raspadaju pod uticajem enzima i fermenata na fragmente koji nisu uvek korisni, a ponekad su i štetni.

U KIK kremama  se koriste samo prirodni sastojci, vrlo retke i skupe supstance i ubacuje kvantna informacija, koja je stabilna i dugotrajna.

 

dvije kreme

 

 

Na slici KIK krema /kvantno informaciona krema/, zelena je cisto kozmeticka, cisti lice,

pegla bore,podmladjuje..Sastav: kedrovo ulje, ulje iz kamena !! i drugi sastojci.

Braon krema je sa ruskim MUMIJOM,/poznata ruska smola/, kedrovim uljem i uljem iz kamena.

Grupa žena, koje su učestvovale  u kliničkim istraživanjima sa zapanjujućim ushićenjem prihvatila je kvantnu kozmetiku Garjajeva. Mladolikost i nestanak vidljivih bora nastupa vrlo brzo, samo nakon nekoliko nedelja  korišćenja. KIK se može koristiti ne samo za kožu lica, nego i za kompletno telo.

Poznata je činjenica, da ako je starost kože lica moguće sakriti savremenim kozmetičkim sredstvima, to je sa kožom ruku i vrata skoro nemoguće to postići. U tome  KIK ima prednost.

KIK je specijalizovana kvantna kozmetika i izvor blagotvornog i dugotrajnog uticaja na kožu čoveka i stabilizaciju  njenog mladog stanja, kao i čovekovog organizma u celini.”

Sastojci kreme su :

 • Kameno ulje
 • Kedrova smola
 • Mumijo/
 • Kameno ulje je jedini proizvod koji može doprineti stimulaciji enzimskih procesa svih vrsta. Utiče na sve slabosti organizma, jača ćelije , štiti membrane organa. Zbog tih svojstava ovaj prirodni preparat često se koristi za lečenje različitih vrsta bolesti. Kameno ulje je supstanca mineralnog tipa, žućkaste boje.
 • Sakuplja se strugalicama s planinskih masiva. Zbog toga se u ulju mogu primetiti sitni fragmenti kamenja i nekih stena. 
 • Kemeno ulje se često koristi za preventivne svrhe kod pojave metastaza i u gerontologiji. Zavisno od toga  kada i gde se sakuplja mineral, njegov sastav može varirati.Najčešće se ulje sastoji  od kobalta, titana, nikla, selena, mangana, cinka, hroma, bakra, železa, vanadija. U sastavu kamenog ulja se nalazi 49 elemenata iz periodične tablice (skoro polovina!) .Zahvaljujući tako velikom broju elemenata, koji su potrebni ljudskom organizmu, ovaj mineral može pružiti lekovita svojstva celom telu.
 • Elementi kamenog ulja su čestice prirodne za organizam, tako da je ovaj mineral sposoban da poveća nivo svih bioenergetskih procesa i jača mehanizam obrane na ćelijskom niovu .
 • Zahvaljujući delovanja na ćelije  organizma, kameno ulje se koristi i kao dopunsko sredstvo za lečenje raka, tuberkuloze, dijabetesa, mentalnih i srčanih bolesti.
 • Kameno ulje  u našim kremama utiče na isceljenje :
 • -bolesti i ozlede kože (kao što su opekotine, mehaničke povrede kože, gnojne rane, psorijaza, seborejni dermatitis, ekcemi, akne, ugrizi insekata, urtikarija, ulkusi, koprivnjača, nekroza mekog tkiva, defekti kože kao posledica stagnacije krvotoka).
 • -bolesti i traume lokomotornog aparata (frakture, nagnječenja, uganuća, bol u krstima, artritis (uključujući reumatoidni artritis ), artroze, išijasa itd. Kameno ulje je bogat izvor hranjivih sastojaka, neophodnih za stvaranje i regeneraciju kosti i hrskavice (sadrži  – kalcij, fosfor, magnezij, mangan, kao i podsticanje prirodnog kolagena silicija, cinka, bakra i sumpora).-Kalijum je prisutan u značajnim količinama u kamenom ulju i pomaže poboljšanju metabolizma vode i soli, čime se sprečava taloženje soli mokraćne kiseline u zglobovima.
 • -U lečenju ozleda i bolesti mišića i zglobova.
 • U kozmetologiji: zbog svog sastava koji deluje kao antioksidans, kameno ulje usporava proces starenja, učestvuje u proizvodnji kolagena, ima izražen protivupalni učinak i dovodi do normalnog stanja rada žlezda , odgovornih za proizvodnju kožne masti. Geomalin je neophodan za održavanje lepote i tonusa kože, koja je sklona suvoći i pojavi bora i problemima vezanim sa viškom masnoća.
 • Uz redovno utrljavanje kamenog masla u lukovicu kose, kameno ulje sprečava pojavu sede kose, poboljšava njen kvalitet, stimulise njen rast i opadanje.
 • Kedrova smola
 • Prirodno čudo, koje leči od mnogih bolesti! Smola Kedra je poznata po svojim blagotvornim i lekovitim svojstvima od davnih vremena. U Rusiji  se ova smola naziva “živicom” (od reči “život”). Zahvaljujući njoj, oštećena stabla leče svoje rane i štite deblo od prodora raznih parazita. Za ljudsko telo, kedrova smola  je isto tako veoma  korisna.
 • Kedrova smola je jedno od najpoznatijih sredstava narodne medicine. Narodni iscelitelji su verovali da ova smola apsorbuje svu snagu i moć veličanstvenog stabla i u stanju je da izleči mnoge  bolesti.
 •  smola na drvetu presjek
 • Danas se smola kedra na široko koristi u Sibiru i Uralu, gde je poznata kao lek protiv bolova i rana. Sibirski iscelitelji tvrde da je u stanju da brzo leči gnojne rane, ožiljke,ulkuse i opekotine.
 • Smola kedra leči mnoge bolesti kože: furunkuli, akne, herpes, psorijazu, rane i opekotine. Oporavak kože kod lečenja K.smolom je jednostavan i bez ožiljaka.
 • Kedrova smola ima sledeća lekovita svojstva: anti-ulkusna, antioksidativna, detoksificirajuća, metabolička, anti-sklerotična, podržava aktivnost cerebralnog korteksa, zaceljuje rane. Takođe, vraća zaštitne funkcije postojećih ćelija i pomaže u stvaranju novih, uklanja zategnutost mišića, umor, ublažava depresiju. U današnje vreme učinak kedrove smole na ljudsku kožu je detaljno  proučen i aktivno se koristi u lečenju dermatoloških bolesti, protiv ožiljaka, akni,  lišajeva, dermatitisa, kao i gljivica kože i noktiju. Uz pomoć smole kedra, brzo ćete očistiti kožu bez upotrebe raznih kozmetičkih krema i pilinga. Smola poseduje smirujući i tonirajući učinak, uklanja oticanje i crvenilo, te može vrlo značajno pomladiti kožu lica.Koristi  se za otklanjanje bolova kod artritisa, osteohondroze, radikulita, reumatizama i dr. bolesti, za uklanjanje   pega, akni, pigmentnih mrlja, peruti, gubitka kose, preterane osetljivosti na sunčevo zračenje, pojave bora itd.

Mumijo (Shilajit)

Mumijo je ruski prirodni lek, kome se pripisuju čudotvorna delovanja na mnoge bolesti.

Ima onih koji tvrde da je to “dugo skrivana tajna ruskih specijalaca i komandosa” i “crni anabolik zaslužan za uspeh ruskih gimnastičara i sportista”. Sportisti ga nazivaju “eliksirom za rekorde”, a dame “eliksirom za očuvanje mladosti i lepote”! Poznato je da je to čudesni, prirodni lek ,koji ubrzava zarastanje kostiju kod preloma ili iščašenja, regeneriše ćelije   tkiva, pa ga sportisti  često koriste nakon ozleda.

mumijo black

Preporučuje se kod reumatizma i ženama koje pate od osteoporoze, a leči i mnoge druge bolesti: sterilitet, bolesti urogenitalnog i gastro trakta, alergije, anemije, dijabetes, astmu i plućne bolesti, migrene, epilepsiju, oboljenja živčanog sistema, paradentozu, kožna oboljenja i opekotine, alkoholizam, kardiovaskularne bolesti, pa sve do onkoloških oboljenja.

Mumijo jača imunitet, podstiče metabolizam, skida višak kilograma, uklanja celulit i strije, usporava proces starenja i deluje regenerativno na ceo organizam.Koristi se za zdravlje, ali i za lepotu. Od njega se prave čajevi, balzami, melemi, tinkture, vaginalete, a koristi se i u kozmetičke svrhe.

Mumijo  je oduvek bio okružen oreolom slave, legendama vezanim za čudesna lekovita svojstva. To je jedinstven i univerzalan lek, koji je stvorila priroda, a koji se sastoji od više od 50 mikro i makro elemenata, aminokiselina, raznih organskih sastojaka i vitamina .

Zbog svog izgleda, mumije u narodu još nazivaju crnim voskom, planinskim sokom, planinskom suzom itd.

woman cleaning face

Mumijo za lice – to je koristan dar prirode. -obogaćuje kožu vitaminima; vraća elastičnost kože i čvrstoću; aktivno utiče na metabolizam ,koji se odvija u koži; pomaže ubrzanje procesa regeneracije ćelija;štiti kožu  od bakterija i štetnih  dejstava; povećava protok krvi.

legs

Za negu kose- čini je  debljom, jačom, vraća  joj sjaj i mladost. Omogućuje  povratak elastičnosti kože i zdravu boju izgubljenu sa godinama, štiti od prevremenog starenja i pojave bora.

-Od ožiljaka i strija- često, ružni ožiljci ostaju na koži nakon dubokih akni, koje je teško ukloniti  čak i tonalnim sredstvima. Nakon porođaja ili naglog mršavljenja nastaju strije. Da biste zauvek rešili ove probleme, pomoći će vam krema u čijem se sastavu nalazi mumijo.

– Kod pojave akni i upala- mumijo je jako delotvoran.  Redovnom upotrebom  KIK ,u čijem se sastavu nalazi ovaj prekrasni mineral, zaboravićete na akne i kožne probleme.

– Kod pojave celulita- odlične rezultate mumijo daje u borbi s „korom pomorandže“.

KIK možete naručiti putem naše  e mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tel +381 62 853 32 68

Krema je dermatološki ispitana i odobrena od strane ministarstva zdravlja  Ruske Federacije.Pakovanje :  100 ml !!!!!

KREMA TREBA DA SE CUVA U FRIZIDERU,JER SE TADA EKONOMICNO TROSI.